Coaching | Training | Reading

Karin Witte

Zuiver, oprecht en eerlijk handelen lopen als een rode draad door mijn leven en zijn mijn basis in zowel privé als werk. Ik loop graag met je mee langs de zijlijn van jouw pad en bied je inzicht, groei en beweging.

Coaching

Van nature bezit ik de gave om basisveiligheid te creëren in een gesprek. Dit komt doordat ik open sta voor alles wat er is, oprecht luister en ruimte bied om vrijuit te spreken. Dit alles zonder oordeel. Ik werk vanuit mijn intuitie en wat er is/opkomt in het moment.

De coaching is gericht op meer vanuit je hart te gaan leven. In je dagelijks leven kom je allerlei situaties tegen en hoe ga je daar op een voor jou kloppende manier mee om vanuit liefde voor jezelf. Zodat jij vanuit je intuitie keuzes kunt maken, met als resultaat: meer rust en bij jezelf zijn.

Vanuit mijn vrijheid kan ik een spiegel voor je zijn

Van hoofd naar hart bewegen

Je leeft in een maatschappij waarbij het hoofd en het denken regeren. Vanuit het rationele, verstandige denken maak jij waarschijnlijk meestal keuzes. Klopt dat?

Is er bij jou ook ruimte voor je gevoel, je intuïtieve hart? Als je keuzes maakt vanuit je hart, zijn dat meestal heel andere keuzes. Dat zijn keuzes die kloppend zijn voor jou, waar je blij van wordt en die bij jou passen.

Wil jij ontdekken hoe bevredigend het is om keuzes vanuit je hart te maken? Laten we samen op ontdekkingstocht gaan!

Hoofd-naar-Hart
Ik leer je om van hoofd naar hart te bewegen

Training ‘Van hoofd naar hart’

Wil je liever in groepsverband leren hoe je meer vanuit je hart kunt leven? Ervaringen delen en elkaar inspireren is naast de theorie een waardevolle aanvulling op jouw leerproces.

De training is ontstaan vanuit en gebaseerd op mijn eigen pad om van hoofd naar hart te bewegen. Ik deel graag mijn ervaringen, kennis, inzichten, wijsheid en perspectief, omdat je er iets aan zou kunnen hebben als je ook deze beweging wilt maken.

Ik reik inzichten, handvatten en oefeningen aan, zodat jij steeds meer kunt ervaren dat je vanuit je hart, vanuit dat wat er is, kunt leven. Je hoofd heeft steeds minder te zeggen, je zult meer stilte in jezelf ervaren en kunt de controle en zekerheid meer en meer loslaten.

Meer informatie vind je op mijn website http://www.karinwitte.nu/training/

Tarieven

Neem contact met mij op voor meer informatie en de tarieven.

Reading (kaartlegging)

Wil je een inzicht, een antwoord op een vraag of weten wat er belangrijk is om nu te weten?

Ik werk met Engelenkaarten en het is mogelijk om diverse leggingen te doen.

Daarbij maak ik gebruik van mijn mediamieke talent en stem mij af op jouw energie. Er komt een boodschap die voor jou kloppend is. Het is jouw verantwoordelijkheid wat je ermee doet.

 

Intuïtie staat centraal

Luisteren

Veilige sfeer bieden

Vertrouwen

Vermogen om je inzichten te geven

Empathisch

Spreek je eigen waarheid

 Uitnodigend