Quantum Personal Methode

Joost van den Berg

Het zuiver bewustzijn is de bron van elke vorm van genezing. Het autonome zenuwstelsel komt tot diepe rust. Vervolgens worden de genezingsprocessen op gang gebracht en wordt contact gemaakt met de eigen wijsheid van het lichaam om alles wat niet optimaal functioneert weer te herstellen. In een staat van zuiver bewustzijn heeft iedereen het vermogen om te genezen. Genezing is feitelijk een bijeffect van het bewustwordingsproces.

Na de sessie voelde ik me open en bevrijd van mijn blokkade
die aan mijn probleem ten grondslag lag.

Wil je:

  • Verandering…
  • Rust en ontspanning….
  • Je energiek en fit voelen….
  • Verbindingen met gebeurtenissen en personen in je leven opschonen….

Dan is de Quantum Personal Methode geschikt voor jou.

Tijdens de sessie gaan we naar een staat van zuiver bewustzijn, pure awareness. Dit is de vierde staat waar in kunnen zijn, naast de waak, slaap en droom-staat. Hoe meer en dieper we daar contact mee maken, hoe meer je verbinding maakt met je Ware ik. En hoe meer oude lasten vanuit je huidige leven, andere levens en generaties los kunt laten of verwerken. Daarnaast verbind je je met de nieuwe informatie die voor je klaar staat, alleen nog even downloaden 😉

Het is belangrijk te formuleren wat je wilt. Het universum geeft waar je om vraagt. Omschrijf precies je doel. Ga bij het formuleren ervan uit dat morgen alles mogelijk is. Schrijf het zo specifiek mogelijk op. Door het al voor je te zien wordt het werkelijkheid.
Je plaatst op deze manier een vlag in de toekomst en je geeft richting aan je onderbewuste en je gaat precies dié dingen herkennen die leiden naar jouw doel.
Het is belangrijk actief taalgebruik toe te passen. Zeg wat je wél wilt in plaats van wat je niet wilt. Geef directe instructies aan je brein.

Daarnaast kunnen ons bewustzijn zodanig trainen dat we gezonde overtuigingen kunnen scheppen in ons onderbewustzijn. Je werkelijkheid wordt gecreëerd door overtuigingen die in je onderbewustzijn zijn opgeslagen. Ook beperkende overtuigingen. Je kunt deze beperkende overtuigingen omzetten in bekrachtigende, behulpzame overtuigingen, zodat daarna je acties resulteren in het bereiken van je doel.

Mijn mooie ervaring die ik heb beleefd na de eerste sessie bij Joost, zo uniek, zo mooi zo puur achteraf voelde ik mij, zo vreugde- en energievol, voor mij een hele grote openbaring waar ik jarenlang naar op zoek was

Nazorg

Nazorg is er in de vorm follow-up via mail of telefoon. Daarnaast ontvang je het werkboek en de meditaties om thuis mee aan de slag te gaan.

Over Joost

Joost is opgeleid in Touch of Matrix, Familieopstellingen, NLP, Psych-K, Love Method en hypnose. Hij voert praktijk in diverse plaatsen in Nederland en België met vele goede resultaten. Op verzoek kunnen referenties worden opgevraagd om contact mee op te nemen.

 

Ik voel nu een bijzondere kracht in mijn lichaam

  “Het prettige aan de aanpak van Joost vind ik onder andere dat ‘praten over’ hoegenaamd geen rol speelt. Het proces gaat zijn soevereine gang zonder dat ikzelf daar met m’n eigen denkbeelden en invullingen tussen zit.

Door met Joost in contact te komen en zijn manier van werken is er heel wat veranderd op alle gebieden in mijn leven en gezondheid. Geen woorden maar daden, dat is wat ik heb ervaren op een eenvoudige wijze toch opmerkelijke veranderingen creëren