Lezing Geert Kimpen

DE TOMTOM VAN JE ZIEL

Wanneer: 6 oktober 2019 15.00 uur

Waar: Wakker bewust zijn
Westerweg 14, 1815 DE Alkmaar

Investering: Voorverkoop € 17,50 inclusief koffie/thee vooraf en in de pauze. LET OP: deze lezing is UITVERKOCHT

Contact: Alida Holwerda

De weg naar een bezield leven is je ziel weervinden

Stel je voor dat je ziel zich niet in jezelf bevindt, maar boven je hangt, als een alwetend veld met de kennis van alles uit je leven: wat was, is en zal komen. Een bron van eeuwige kennis, die je te allen tijde kan raadplegen en die je kan aanboren via de onzichtbare kabel waarmee je aangesloten bent vanuit je derde oog.

Zou je dan je leven zoals het zich voltrekt niet vanuit een totaal ander perspectief zien? Zou je dan niet je zielenliefde op een heel andere manier kunnen herkennen dan met de gebrekkige zintuigen die je hier op aarde tot je beschikking hebt?

Maar hoe kan je contact met je ziel maken als je haar niet voelt
en niet eens zeker weet of je in haar gelooft?

Duik samen met Geert Kimpen in de diepe wijsheden van het oude India om weer naar je ziel te leren luisteren, die als een wanhopige boordcomputer al je hele leven lang verbinding met je probeert te maken. Laat je meeslepen door zijn verhalen, gedrenkt in mystiek, wijsheid en inzichten, in een bad van relativering, humor en herkenbare situaties.

Na zijn debuutroman “De kabbalist” schreef Geert Kimpen “De geheime Newton”, “Rachel, of het mysterie van de liefde” en “De prins van Filettino”.

Daarna werd het stil.

Want Geert Kimpen kwam in een echtscheiding terecht en waar moet je dan over schrijven, als de liefde je thema is? Toen ontmoette hij het meisje dat aan de oever verscheen. De inspiratie ging weer stromen. Het meisje dat aan de oever verscheen is het eerste boek van de herboren Geert Kimpen. Het wil tot inspiratie dienen voor al die mensen met een gebroken hart, of als je ernstig twijfelt of onvoorwaardelijke liefde wel echt bestaat.

Is het mogelijk onvoorwaardelijk in de eeuwige liefde te geloven wanneer je hart al eens gebroken werd? Wat zou jij doen als je je zielsverwant eindelijk ontmoette, maar hij herkende je niet?

Wie is Geert Kimpen

Geert Kimpen (1965) groeide op in Vlaanderen. Hij was jarenlang zeer succesvol als theatermaker en regisseur/schrijver van talloze toneel- en theaterstukken. Ondanks zijn liefde voor toneel en theater koesterde Kimpen echter al jaren de droom om schrijver te worden.

Dit realiseerde hij met zijn debuutroman De kabbalist – die in meer dan vijftien landen verscheen, en waarvan meer dan 100.000 exemplaren verkocht werden. Vervolgens schreef hij de succesvolle romans De geheime Newton, Rachel, of het mysterie van de liefde en De prins van Filettino.

Hij gaf de afgelopen jaren honderden lezingen rond zijn romans, in binnen- en buitenland, en staat bekend als een begenadigd en enthousiasmerend spreker.

Praktische informatie

Dit is het programma:

14.30 Deur open
15.00 De TomTom van je Ziel
17.30 Einde lezing

Na afloop kun je nagenieten en napraten. Geert Kimpen signeert zijn boeken, en er is maaltijdsoep en hartige taart tegen een kleine vergoeding.

Over Wakker bewust zijn

Wakker is een centrum waarin coaches, trainers en therapeuten vol passie hun werk doen. En we hebben inmiddels een traditie in het in huis halen van bekende sprekers zoals Tijn Touber, Paul Smit en Martijn van Staveren.

Ons visitekaartje bestaat uit inspiratie, rust, warmte en persoonlijke aandacht, en wordt niet alleen uitgedragen door de vele professionele medewerkers maar ook door onze vrijwilligers.
Persoonlijke-ontwikkeling-spiritualiteit
Verhuur-Spiritueel-centrum-Alkmaar