Lezing Peter Toonen

Opgesloten in een Piramide

Wanneer: 6 november 2019 19.30 – 22.00

Waar: Wakker bewust zijn
Westerweg 14, 1815 DE Alkmaar

Investering: Voorverkoop €15,00
Aan de deur € 17,50

Contact: Alida Holwerda

Hoe 13.000 jaar misleiding en manipulatie ons wist te ketenen

Overal op Aarde zijn maatschappelijke piramidestructuren ontstaan met slechts enkele mensen aan de top: een machtsstructuur die ieder mens tot slaaf lijkt te maken. In deze lezing n.a.v. zijn nieuwe boek met de bovenstaande titel, laat Peter Toonen zien hoe in de afgelopen 13.000 jaar (dus na de IJstijd) niet een dierlijke survival of the fittest, maar bepaalde religieuze en buitenaardse impulsen de aanzet gaven tot het vestigen van landbouw, veeteelt, vaste nederzettingen en op de duur steden en staten die steeds groter en machtiger werden. Rond 2012 werden steeds meer mensen ervan bewust dat er op Aarde hyperdimensionele krachten werkzaam zijn die de mensheid gevangen willen houden in een een kunstmatig geschapen veld dat we kennen als de controle-Matrix.
Hoe ziet die Matrix eruit? Wat zijn de krachten hierachter en wat was en is hiervan de bedoeling? 

Van gesloten piramide naar open cirkel

We kunnen nu naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie, van top-down naar bottom-up: collectieve en coöperatieve organisaties waarin geluisterd wordt naar intuïtie en gehandeld wordt vanuit het hart. Hoe zou dat er uitzien? Er is slechts één geheim waarvan de Matrix ons af wil houden en we nu zelf onthullen: wijzelf zijn de goden op wie we wachten. Wij kunnen deze loden leugen omzetten in een gouden waarheid.

Peter’s laatste boek is de weerslag van een zeer gedegen en goed onderbouwd onderzoek. In zijn lezingen wil hij – doorspekt met humor – vooral ook zijn persoonlijke verhaal vertellen over de totstandkoming van het boek: zijn confrontatie tijdens het schrijven ervan met de matrixkrachten om hem heen en in hem zelf, en hoe hij hieruit geraakt is. Hij zal praktische tips aanreiken over hoe om te gaan met deze tijd van transitie. Naast zijn grote feitenkennis put hij daarbij ook uit zijn ervaringen als coach en docent en uit zijn leven dat verder reikt dan de dagelijkse ‘realiteit’. We zijn naast schepsels ook scheppers op en van deze planeet. Wat gaan we scheppen? Jouw waarneming bepaalt de werkelijkheid; wat is je waarneming, je waarheid?

Naar aanleiding van deze lezing kun je je aanmelden voor de verdiepingsdag op 30 november. Meer informatie via deze link.

Wie is Peter Toonen?

Peter (1958) is coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders. Al meer dan twintig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften over deze en andere onderwerpen.
In de afgelopen jaren heeft hij zich toegelegd op het onderzoeken en beschrijven van de structuren die in onze huidige realiteit aanwezig zijn en de fenomenen die daarvan het resultaat zijn. De combinatie van zijn passie voor tijd en geschiedenis en zijn vermogen de energetische aard van zaken in beeld te brengen, benut hij graag om het onzichtbare zichtbaar te maken in ons en om ons heen.
In 2007 heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die in 2013 is getransformeerd tot de opleiding Bewustzijns Coach te Utrecht en Roosendaal.

In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv werd hij bekend als ‘2012 deskundige’. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.

Praktische informatie

Dit is het programma:

19.00 Deur open
19.30 Start lezing
22.00 Einde lezing

Na afloop signeert Peter zijn boek en is er ruimte om even na te praten.

Verdiepingsdag

Voor wie meer meer wil weten en wil leren werken met deze informatie kan zich aanmelden voor de Verdiepingsdag op 30 november. Een dag waarin we dieper ingaan op de in de lezing en in het boek beschreven krachten die onze planeet gevangen houden: het kunstmatige veld dat we kennen als de controle-matrix, kortweg de Matrix genoemd.
 Niet alleen gaan we zien hoe diep deze matrix ingrijpt in ons dagelijkse leven, maar ook hoe we ons ervan kunnen bevrijden. Binnenkort volgt er informatie over inhoud en kosten van deze dag.

Over Wakker bewust zijn

Wakker is een centrum waarin coaches, trainers en therapeuten vol passie hun werk doen. En we hebben inmiddels een traditie in het in huis halen van bekende sprekers zoals Tijn Touber (17 november), Paul Smit, Geert Kimpen en Martijn van Staveren.

Ons visitekaartje bestaat uit inspiratie, rust, warmte en persoonlijke aandacht, en wordt niet alleen uitgedragen door de vele professionele medewerkers maar ook door onze vrijwilligers.
Persoonlijke-ontwikkeling-spiritualiteit
Verhuur-Spiritueel-centrum-Alkmaar