Wakker bewust zijn

Wakker is een groeiend centrum in Alkmaar. We vinden het belangrijk dat we je een plek bieden waar jij je op je gemak voelt. Waar je inspiratie opdoet en wordt uitgenodigd jezelf te ontdekken, inzichten te verwerven of je gezondheid te verbeteren. In een rustige, veilige en warme omgeving en onder begeleiding van kundige mensen.

‘Je kunt bij ons terecht voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en spiritualiteit’.

Trainers, coaches, therapeuten, docenten en artsen presenteren in Wakker een uitgebreid palet aan cursussen, workshops, opleidingen, coaching, lezingen en nog veel meer. Stuk voor stuk mensen met passie voor hun werk en hun klanten. Ieder heeft een eigen specialisme, en waar nodig wordt er samengewerkt of doorverwezen.

Daarnaast is er een groot team vrijwilligers. Ze vormen het warme hart van het centrum. Ze assisteren bij evenementen en komen geregeld bij elkaar voor onderhoud aan de ruimtes, grote schoonmaak en soms een verbouwing. 

In ons centrum is ruimte om als trainer, coach of therapeut aan de slag te gaan. Je kunt vast- of incidenteel huren tegen aantrekkelijke prijzen. De ruimtes zijn geschikt voor individuele sessies en voor groepen tot maximaal 55 personen.

Wakker organiseert…

Evenementen waarin we onze passie laten zien: bewust zijn leven in zoveel mogelijk facetten, en iedereen die dat ook wil daarin ondersteunen, prikkelen en uitdagen.

Wat bieden wij?

We bieden ruimte aan coaches, trainers en docenten die hun hart hebben liggen in jóu en in hun werk.

Samen Wakker

Bijdragen aan een groeiende groeiplek. Wakker zou niet bestaan zonder al onze vrijwilligers!

Over Alida Holwerda

Ik ben Alida Holwerda, mijn passie bestaat uit het ‘verbinden’ van mensen, ze met zichzelf en met elkaar in contact brengen.

Alida-Holwerda

Blijf jij graag op de hoogte via onze nieuwsbrief?

Wil jij graag in contact komen met ons? Of denk jij iets voor Wakker te kunnen betekenen? Laat het ons weten!