Leefstijlcoaching | BGN Gewichtsconsulent | Wandelcoaching

Pauline Hartman

In kleine stappen begeleid ik jou naar een gezonder lichaam. Hierbij kijk ik naar stress, slaap, bewegen en voeding. Bij mij krijg je altijd een voor jou op maat gemaakt programma.

Wat is leefstijlcoaching?

Ik ga eerst met je in gesprek om te horen wat je vraag is en te kijken wat ik daarin kan betekenen. Tijdens een zeer uitgebreide intake lopen we een werkboek door dat is onderverdeeld in een aantal hoofdstukken. Bij de ene persoon is het nodig om eerst het stressniveau omlaag te brengen en bij de ander kan het zitten in de manier van bewegen. In het werkboek kun je mijn e-books terugvinden en geef ik allerlei hints en tips. Als je wel klachten hebt en niet weet waar het vandaan komt, dan kan een bloedonderzoek helpen om achter de oorzaak van de klachten te komen. 

Jouw gezondheid is mijn passie!

Wat doet een BGN gewichtsconsulent?

Een BGN gecertificeerd gewichtsconsulent helpt je om je lichaam beter te voeden. En dat heeft niet alleen met voedsel te maken, het heeft ook met jouw stofwisseling te maken. Bij mij zal je geen dieet voorgeschreven krijgen. Ik kijk naar welke voedingsstoffen jouw lichaam nodig heeft.

Opleidingen

Ik volg geregeld cursussen en doe aan intervisie om mijn kennis op peil te houden.

De belangrijkste opleidingen die ik gedaan heb zijn:
Algemene coach opleiding (HBO niveau)
Wandelcoach opleiding
Leefstijlcoach opleiding incl. BGN gewichtsconsulent
Specialisatie emotie-eten
Budgetcoach opleiding (NEN8048)
Bloedafname EMB test en metabool syndroom
Daarnaast werk ik ook met een biotensor en heb ik voedingssupplementen met 100% natuurlijke ingrediënten.

Wat is wandelcoaching?

Bij mij kun je ook terecht voor een wandelcoach sessie. Dat is meer dan alleen een coach sessie in de buitenlucht. Tijdens een wandelcoach sessie leer je hoe je de omgeving kunt gebruiken bij het oplossen van jouw problemen. Het helpt je om jouw problemen in een ander perspectief te zien.

Ga samen met mij op pad!