Verzamelpuntcorrectie

Petra van Ginkel

Niemand kent jou beter dan jijzelf. Daarom vind ik het belangrijk dat jij altijd de regie houdt over jouw eigen leerproces. 

Met een verzamelpunt correctie kom je meer in jouw kracht te staan, zodat je in staat bent om zelf de teugels in handen te nemen.

Wat is het verzamelpunt?

Het verzamelpunt is het punt waarmee het energetisch lichaam met het stoffelijk lichaam is verbonden. De locatie van dit punt heeft invloed op jouw lichamelijk- en geestelijk welzijn.

 Door allerlei oorzaken zit dit punt niet op de goede locatie.

Tijdens een correctie manipuleer ik het punt zodat het op de juiste locatie terecht komt. Hierbij gebruik ik een techniek die al eeuwenlang bij oervolken over de hele wereld gebruik wordt.

Als autonoom wezen weet en voel jij het beste wat goed voor je is en wat je nodig hebt om te groeien.

Waarom een verzamelpunt correctie?

Doordat het verzamelpunt op de juiste locatie komt te zitten kan jouw kijk op de wereld veranderen en daardoor ook de manier waarop je met de buitenwereld omgaat .Dit geeft ruimte om stappen te zetten die nodig zijn voor jouw groeiproces.

Opleidingen

Sensitherapie
HBO medische basiskennis
Verzamelpuntcorrectie
ADHD expert
ADHD en dyslexie en voetreflex

Door de verbinding tussen je stoffelijk lichaam en je energetisch lichaam te herstellen kom je in je kracht. Hierdoor ben je in staat om beter te voelen wat jij nodig hebt.

Tarieven

Voor informatie over mogelijkheden en kosten kun je me mailen.