Reiki-behandeling

Spirituele Coaching | Reiki Cursus & Behandeling

Mario van den Bree

Ik bied mensen de ruimte, veiligheid en diepgang om hun eigen wijsheid aan te boren ter ondersteuning van ontwikkeling op alle lagen van bewustzijn.

Een persoonlijk groeiplan

Wat betekent persoonlijke groei voor jou? Betekent het dat je beter gaat communiceren met je partner? Zie je professioneel succes voor je? Wil je gezonder eten en in een betere fysieke conditie komen? Wat jouw visie op persoonlijke groei ook inhoudt, er is een manier om jouw doelen te bereiken.

Persoonlijke groei en succes betekenen voor iedereen iets anders, maar er zijn enkele basisgewoonten die je kunt aanpassen in jouw eigen leven om ervoor te zorgen dat je blijft groeien. Door een onfeilbaar persoonlijk groeiplan te maken, bereid je jezelf voor om elk obstakel op de weg van je doelen aan te pakken en ernaar te streven de best mogelijke versie van jezelf te worden. Is dit eenmaal helder en geïnitieerd, dan volgt een laatste stap: de kunst om het plan en het streven weer los te laten. Door spirituele coaching begeleid ik je in dit proces.

Spiritueel Pad, er is er maar één

Spiritueel coachen

Spiritueel coachen gaat over ondersteuning in ontwikkeling op alle lagen. Ik bied mensen de ruimte, veiligheid en diepgang om hun eigen wijsheid aan te boren. Hiervoor zijn een krachtig draagvermogen van jouzelf en de vaardigheid bewust contact te maken met eigen energie van groot belang. Door dit in te zetten of te ontwikkelen, word je je bewust waar de ander begint. Hierdoor kun je een juist beeld vormen van de dynamiek die er tussen jou en de ander ontstaat.

Aan de hand van opdrachten ontwikkelen we vervolgens in samenwerking uitvoerbare en voor jou passende oefeningen.  Ook leer je praktische methodes en scripts zodat je alle tools en inzichten hebt om je leven krachtig te laten ontstaan zonder in te grijpen.

Spiritueel coach Alkmaar

Reiki

Reiki is geen geneeswijze zoals wij die volgens de reguliere geneeskunde kennen. Het is een van de bekendere alternatieve geneeswijzen. Daarom mag het niet gebruikt worden ter vervanging van een bezoek aan de huisarts en/of specialistische hulp. Reiki geeft echter wel ondersteuning bij de behandeling of voordat je overweegt naar de reguliere gezondheidszorg te gaan. Het kan pijn wegnemen en ondersteunt op krachtige en natuurlijke wijze het proces van genezing.

Een Reiki behandeling kan als een van de alternatieve geneeswijzen onder andere worden toegepast bij chronische ziekten (zoals reuma/artritis), rugpijn, hoofdpijn, verstuikingen, maagaandoeningen, verwondingen, whiplash, ontstekingen en diverse stress-gerelateerde aandoeningen.

Reiki maakt gebruik van de levensenergie die we allemaal in ons lichaam hebben. Andere woorden voor deze levensenergie zijn Prana en Chi of Ki.

Deze energie stroomt door kanalen, de zogenaamde meridianen. Als de meridianen geopend zijn, kan de energie uit de handen stromen. Reiki werkt op basis van dit principe.

Reiki Behandelingen

Hoofdpijn, buikpijn, of serieuzere problemen: een reiki behandeling biedt verzachting. De reiki-energie helpt je lichaam bij het genezingsproces, en brengt een weldadige ontspanning teweeg.

Bij een reikibehandeling breng ik de levensenergie van de cliënt op gang. Deze energie versnelt het herstel en zorgt ervoor dat blokkades opgeheven worden. Ik geef op afspraak reiki-behandelingen.

Reiki Cursussen

Een Reiki cursus bestaat allereerst uit een inwijding, wat betekent dat de juiste energiekanalen worden geopend. Verder leer je bij een reiki cursus de grondbeginselen en de verschillende handposities. Hierna kun je energie overdragen. Na afloop van de eerste reiki cursus ontvang je het oorspronkelijke handboek cadeau.

In de vervolgcursussen (II, III) worden de reikwijdte en het effect van je behandelingen vergroot en word je ingewijd als Reiki master. Het Reiki Masterweekend is de grande finale, waar alle kennis en praktijk samenkomen en je je meestergraad ontvangt. Daarna ben je bevoegd om je eigen praktijk te openen.

Reiki cursussen:

  • Introductie- en oefenavond
  • Reiki 1 cursus
  • Reiki 2 cursus
  • Reiki Masterweekend
Reiki Master

Reiki Master Weekend groep

Opleidingen

Ik hou mijn kennis bij door regelmatig cursussen en workshops te volgen.

De belangrijkste opleidingen zijn:
Orshof instituut revitalisatie training 4 jaar
Humaniversity TT4 therapist trainiging 4 jaar
HEAO bedrijfsecomonie 4 jaar
Yoga teacher training 10 jaar India
Healinger instituut familieopstelling
Orshof instituut Energetisch manager
Re-intergratie coaching en counselling
Benieuwd wat je te wachten staat?