Wakker organiseert…

In Wakker organiseert … wordt de missie en visie van Wakker zichtbaar. We organiseren evenementen waarmee we onze persoonlijke handtekening zetten. Uitnodigend en laagdrempelig voor wie net met bewust zijn en spiritualiteit in aanraking komt, en uitdagend prikkelend als je behoefte hebt jezelf te onderzoeken en verder de diepte in te gaan. Waar je ook voor kiest, we heten je welkom in een persoonlijke sfeer. We willen jou ontmoeten. 

We organiseren evenementen zoals de Spirituele Proeverij waarbij je in korte en intense consulten kunt kennismaken met een breed scala aan lichtwerkers. Of de Dag van de Spiritualiteit met bekende sprekers als Geert Kimpen, Tijn Touber en Paul Smit. Ook Martijn van Staveren (lezingen én educatiedagen) en Pamela Kribbe (channeling) zijn bekend met Wakker.

Workshops en lezingen over spiritualiteit & bewust zijn

Wekelijkse of maandelijkse inspiratie? Kom langs op zaterdag- of zondagmiddag in Ontmoetingen met jezelf, met de ander en Wakker op Zondag. Het programma staat binnenkort op de website.

Inspiratie workshops

In 2017 zijn we gestart met maandelijkse Inspiratieworkshops onder de titel Ontmoetingen met jezelf, met de anderWe raken telkens een ander thema en andere werkvorm aan om in dieper contact met je wezenlijke zelf te komen. Joy Boelens en Alida Holwerda zijn de vaste kern en geven podium aan workshopgevers die je werkelijk raken. Anita Schreij (mindfulness), Helena Jansz (schrijvende verkenningen), Nick van Zutphen (trance dance), Valerie Fiteni (zelfmassage van hoofd en schouders) en Henk Bruijn (lopen van het labyrinth) waren al te gast.

Eens per maand op zaterdagmiddag tussen 13.00 en 17.00. De kosten bedragen €35,- per workshop, en de thee en de versnaperingen zijn gratis. Je kunt je per workshop aanmelden. Kies voor een abonnement, 3 keer voor €75,- of 5 keer voor €100,-. Na afloop is er soep voor wie dat wil, om samen na te genieten in een informele sfeer.

Wakker op Zondag

Vanaf de Open Dag in september t/m april/mei kun je elke zondag naar Wakker op Zondag. Tussen 13.30 en 15.30 is er telkens een andere workshopgever en kun je kennismaken met uiteenlopende thema’s.

Je kunt je aanmelden maar ook zo binnenlopen, de deur is open vanaf 13.00. De kosten bedragen €10,- per workshop, en de thee is gratis. Of kies voor een abonnement, 5 keer inspiratie voor €42,50!