cees-warmer

Stoppen met roken begeleiding | Orthomoleculaire begeleiding |
DNA onderzoek en rapportage |
Spirituele psychologie | Reconnective Healing

Cees Warmer

Vitaliteit bereik je door de optimale balans te behouden in je natuurlijke ecosysteem. Lichaam en geest raken echter snel uit evenwicht als je niet begrijpt hoe je dat zelf kunt aansturen.

De biochemie verklaren

Ons tastbare lichaam functioneert op basis van de juiste biochemische reacties. Ik onderzoek de verstoringen van de natuurlijke balans en geef oplossingen om de biochemie te herstellen.

De bioEnergie verklaren.

Ons energielichaam is niet tastbaar maar wel voelbaar. Verstoringen daarin zijn subtiel maar kunnen grote gevolgen hebben. Met acupunctuur en energiehealing is het mogelijk blokkades op te heffen.
DNA is onze blauwdruk, iedereen heeft een specifieke gebruiksaanwijzing. Niemand is hetzelfde.

Het Psychische labyrinth.

De menselijke geest is een doolhof van herinneringen die in het verleden gekleurd zijn. Op onzichtbare wijze wordt gedrag daardoor aangestuurd. Onverklaarbaar gedrag verstoort elke poging tot herstel van het natuurlijk evenwicht. Als spiritueel coach werk ik als een gids die je door het labyrinth van je geschiedenis terug brengt naar je kern. 

De onverklaarbare kern

In alle spirituele richtingen wordt gesproken over het alomvattende alles doordringende principe waarin alle andere zichtbare dingen plaatsvinden.  Hoe maak je contact met dit bewustzijn?