TIJN TOUBER

Time Bender Experience

Wanneer: 17 november 2019 15:30 – ± 17:30

Waar: Terpkerkje
Kerklaan 4, 1815 AG Oudorp

Investering: Voorverkoop € 20,00 incl. thee/koffie vooraf. Aan de deur € 22,50

Contact: Alida Holwerda

ONTSLUIT JE POTENTIEEL & WORDT EEN TIME BENDER

Er was eens een man die zich alles herinnerde. Hij was er bij vanaf het begin, toen de Aarde haar eerste proefrondjes draaide. Hij was erbij toen onze voorvaderen haar de Levende Bibliotheek noemden, omdat vrijwel alle rassen, planten en diersoorten uit de Kosmos hier werden gezaaid. Hij was erbij toen de eerste prototypen van de mens werden ontwikkeld, de meest complete soort met DNA van zo ongeveer iedere sterrenfamilie.

Maar Time Bender was er ook bij toen de mens ontspoorde. Hij zag haar ondergang, de val uit het Paradijs, het zinken van Atlantis. Hij zag hoe de mens haar grootsheid vergat, omlaag tuimelde in bewustzijn en uiteindelijk helemaal opnieuw moest beginnen. Nu is Time Bender teruggekeerd om ons te herinneren aan wie we werkelijk zijn en om ons te helpen de oorspronkelijke codes te activeren zodat we ons volledige potentieel kunnen ‘aan’ zetten.

Prikkelende beelden, opzienbarende onthullingen, nieuwe inzichten en prachtige songs

Zo ongeveer is de Time Bender Experience te omschrijven. Tijn en Binkie Touber nemen je in anderhalf tot twee uur tijd mee langs de verborgen geschiedenis van de mens, de ontwikkeling van de Aarde, de val uit het Paradijs, het zinken van Atlantis en de uitdagingen van de huidige tijd.

Ze geven die uitdagingen vorm door middel van meeslepende songs en sounds, geleide meditaties en praktische oefeningen die van belang zijn om in tune te komen met de tijdgeest. Tijn’s nieuwe roman Time Bender is het uitgangspunt voor deze unieke show die je vult met nieuwe inspiratie en hoop op een stralende toekomst voor ons allemaal.

Maar: er is ook werk aan de winkel. Laat je inspireren door Time Bender om je verborgen potentieel te ontsluiten. Laat Time Bender je meenemen tijdens deze magische voorstelling om je frequentie te verhogen, de innerlijke technologie van je hart te activeren, verstikkende patronen los te laten, je ziel-missie te gaan zien en de tijd in je voordeel te buigen. Ofwel: wordt een Time Bender en help jezelf en de mensheid naar een nieuwe fase te evolueren.

Benieuwd wat je te wachten staat?

Wie is Tijn?

Tijn Touber (Amsterdam, 1960) is muzikant, journalist, schrijver en meditatieleraar. Hij groeide op in Amsterdam en Seattle en is oprichter van Lois Lane. Hun debuutalbum bereikte de eerste plaats van de Album Top 100 en verkocht meer dan 100.000 stuks. Tijn schreef onder meer de titelsong voor de film Amsterdamned. Na dit muzikale avontuur legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en leeft veertien jaar als yogi in Amsterdam. In deze periode geeft hij trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, drugsdelinquenten in de Bijlmerbajes, verplegend personeel in ziekenhuizen (VU, AMC en MCA), kleine kinderen en bezoekers van Lowlands.

Tijn weet spiritualiteit tot leven te brengen en naar de dagelijkse praktijk te vertalen in columns, interviews en verhalen. In juni 2009 verschijnt zijn boek Spoedcursus Verlichting dat een bestseller wordt. Vanaf dat moment verschijnt ieder jaar een boek: Verlicht Leven, Stadsverlichting, Het Geheim van Genialiteit, Yogi Power , Heimwee naar het Paradijs en Time Bender.

Tijn combineert muziek en meditatie in het Seven Steps Meditatie Concert dat hij samen met zijn vrouw Binkie (zang, sounds). Hierin komen de zeven universele inwijdingen tot leven in meeslepende songs. Daarnaast geeft Tijn regelmatig retraites, workshops en is hij een veelgevraagd spreker.

Praktische informatie

Dit is het programma:

15.00 Deur open
15.30 Time Bender Experience
17.00/17.30 Signeren en nazitten

Vanwege de te verwachten belangstelling vindt deze lezing niet plaats in Wakker maar in het Terpkerkje van Oudorp, Kerklaan 4, 1829 AG Oudorp

Over Wakker bewust zijn

Wakker is een centrum waarin coaches, trainers en therapeuten vol passie hun werk doen. En we hebben inmiddels een traditie in het in huis halen van bekende sprekers zoals Geert Kimpen (6 november 2019), Peter Toonen (6 november 2019), Paul Smit en Martijn van Staveren.

Ons visitekaartje bestaat uit inspiratie, rust, warmte en persoonlijke aandacht, en wordt niet alleen uitgedragen door de vele professionele medewerkers maar ook door onze vrijwilligers.
Persoonlijke-ontwikkeling-spiritualiteit
Verhuur-Spiritueel-centrum-Alkmaar