Samen Wakker

Bijdragen aan een groeiende groeiplek. Wakker zou niet bestaan zonder al onze vrijwilligers! Sinds de oprichting van Wakker zijn de activiteiten in het centrum enorm toegenomen. Daarom zijn we heel blij met al die mensen die ons voor- en achter de schermen steunen. Ze vormen een onmisbare schakel.

Er is een vast team dat verantwoordelijkheid neemt voor het borgen en uitdragen van onze kernwaarden en identiteit en er is een groep vrijwilligers die zorg dragen voor praktische klussen.
Samen kan alles!
Vrijwilligers-ontspannen

De vrijwilligers komen bij elkaar op vrijdagochtend en pakken de kleine onderhoudsklussen en extra schoonmaakwerk op. We willen graag dat ieder die in Wakker vertoeft zich bijzonder welkom voelt en zich kan ontspannen in een zowel energetische als letterlijk schone omgeving

Zoals mijn pake (Fries voor opa) altijd zei: ‘Samen kan alles’. En zo gaat het ook, het is keer op keer wonderlijk wat er allemaal gebeurd op zo’n ochtend. Behalve dat we gezellig allerlei klussen aanpakken ontmoeten we elkaar ook écht.

Vrijwilligersdag-eten
Lunchen met huis- en 💛 – gemaakte soep

De vrijwilligers van Samen Wakker dragen verder zorg voor de praktische ondersteuning tijdens evenementen zoals het inrichten van de ruimtes, de ontvangst van gasten en bezoekers en de catering.

Vind je Wakker een fijne plek om te zijn? En zou je het leuk vinden om mee te werken aan het samen (verder) opbouwen van ons centrum?
Vind je het leuk om samen te werken en daarnaast ook samen leuke dingen te doen? Kom dan eens kijken op zo’n ochtend
en neem contact op via alida@wakkerbewustzijn.nl voor meer informatie.