Samen Wakker

Bijdragen aan een groeiende groeiplek. Wakker zou niet bestaan zonder al onze vrijwilligers! Sinds de oprichting van Wakker zijn de activiteiten in het centrum enorm toegenomen. Daarom zijn we heel blij met al die mensen die ons voor- en achter de schermen steunen. Ze vormen een onmisbare schakel.

Er is een vast team dat zorg draagt voor het bewaken en uitdragen van onze kernwaarden en identiteit. We plannen de activiteiten in Wakker organiseert … , onze PR via Facebook en het algemene aanbod. We kijken toekomstgericht naar de ontwikkeling van het centrum of bijvoorbeeld de energetische balans in het pand zelf. Het team is gaandeweg de afgelopen jaren ontstaan en bestaat uit een trouwe groep mensen die Wakker een zeer warm hart toedragen.
Er wordt gelachen, ontspannen en veel werk verzet!
Vrijwilligers-ontspannen

Daarnaast is er een grotere groep vrijwilligers die de kern vormen van Samen Wakker. Eens per 6 tot 8 weken is er een bijeenkomst . Op zaterdagmiddag komen we samen om een paar uur lang allerlei praktische klussen aan te pakken, van kleine onderhoudsklussen tot schoonmaakwerk. We willen graag dat ieder die in Wakker vertoeft zich bijzonder welkom voelt en zich kan ontspannen. We willen op praktisch niveau bijdragen aan het werk van onze therapeuten en workshopgevers, en aan de weg die hun cliënten, deelnemers en studenten afleggen.

Zoals mijn pake (Fries voor opa) altijd zei: ‘Samen kan alles’. En zo gaat het ook, het is keer op keer wonderlijk wat er allemaal gebeurd op zo’n middag. Behalve dat we gezellig allerlei klussen aanpakken ontmoeten we elkaar ook écht.

Vrijwilligersdag-eten
Na het klussen wordt er heerlijk gekookt!

Omdat iedereen een belangrijke schakel is in dat proces willen we jou als vrijwilliger ook meenemen in de warme Wakkerstroom, we willen je leren kennen. Dat doen we tijdens het eten en door je een inspirerende avond te bieden.

Tijdens de middag kookt Alida een vegetarische maaltijd en eten we samen, om vervolgens een interessante en inspirerende invulling te geven aan de vooravond onder de noemer ‘Spiritueel Café’. Al een flink aantal coaches en workshopgevers van Wakker heeft een bijdrage gegeven in de vorm een presentatie of workshop.

Samen Wakker draagt verder zorg voor de praktische ondersteuning tijdens evenementen zoals het inrichten van de ruimtes, ontvangst van gasten en de catering.
Vind je Wakker een fijne plek om te zijn? En zou je het leuk vinden om mee te werken aan het samen (verder) opbouwen van ons centrum?
Vind je het leuk om samen te werken en daarnaast ook samen leuke dingen te doen? Kom dan eens kijken op zo’n middag
en neem contact op via alida@wakkerbewustzijn.nl voor meer informatie.

WE ONTMOETEN JE GRAAG!