Holistische fysiotherapie | Psychosomatische fysiotherapie

Wendy van Nimwegen

Wanneer je lijf het gewoon ‘doet’, hoef je niet bezig te zijn met je pijn en stress maar kan je de focus leggen op jezelf, je gezin en/of je bedrijf!

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

Alles staat immers met elkaar in verbinding, het is mijn missie is om jou te laten ervaren, voelen en ontdekken hoe het is om zonder pijn en stress door het leven te kunnen gaan.

Ik maak gebruik van verschillende technieken vanuit de fysiotherapie, psychologie en coaching, oosterse geneeswijze, massage, ontspanning & ademhaling. Daarbij zoek ik altijd de ingang met je lijf!

Je lichaam geeft haarfijn aan dat er op dit moment iets niet goed loopt in je leven, met als gevolg: lichamelijke en/of mentale klachten zoals rugpijn, nekpijn, vermoeidheid, lage energie, moeite met ontspannen en naar de buik kunnen ademhalen, blijven piekeren tot zelfs slecht slapen. Vele triggers in je leven kunnen hiervan de oorzaak zijn: dit kunnen nog oude dingen zijn als trauma’s uit het verleden, of het zijn juist triggers die op dit moment je stress veroorzaken, maar ook je levensstijl (voeding en slaappatroon) of je gedrag- en gedachtepatronen.
Laten we samen opsporen wat de triggers voor jou zijn, zodat we ze voor eens en voor altijd samen op kunnen lossen.  

Een totale aanpak is mijn werkwijze: Lichamelijke behandelingen, Mentale begeleiding (mindset en coaching)  en ontspanning & ademhaling. 

Deze werkwijze heb ik eigen kunnen maken dankzij mijn jarenlange werkervaring en verscheidene opleidingen vanuit verschillende massage opleidingen (ook vanuit de oosterse hoek), HBO opleiding fysiotherapie en universitaire opleiding psychosomatische fysiotherapie. En mijn eigen brede interesse en research over leefstijl, voeding, supplementen en alles wat met een gezond lichaam en geest te maken heeft. Eigenlijk een uit de hand gelopen hobby ;), een hobby waar ik mijn beroep van heb kunnen maken. 

Je wilt dat je lijf het gewoon ‘doet’ zodat je vol energie en plezier kan ondernemen, die fantastische ouder kan zijn en ook nog eens doet aan self-care vanuit ontspanning en zonder pijnklachten!

Aandacht voor lichaam & geest | Holistische werkwijze en visie | Pijnvrij & Ontspannen | Ademhaling | Mindset | Coaching |

Ben jij op zoek naar…

Een pijnvrij leven

Je ontspannen voelen in plaats van gejaagd en vol in je hoofd!

Je energiek en fit voelen in je lijf

Balans: Zodat het op je werk en thuis  lekker op rolletjes loopt…

Een goede flow in je bedrijf doordat je lekkerder in je vel zit

Zin en nog energie hebben om naast je werk te sporten?

Niet de arts maar het lichaam geneest de ziekte. Hippocrates Grieks arts (grondlegger van de geneeskunde 460 v.C. – 377 v.C.)