Yoga-core-power

Yoga Core Power

Jaap Spaans

Een yogavorm voor iedereen die wat minder opheeft met zweverigheid, maar houdt van een pittige Yoga les. De aandacht van de les gaat naar herstel van rugklachten en opbouw van flexibiliteit, kracht en behendigheid.

Wat is dat, Yoga Core Power?

Yoga Core Power heb ik zelf ontwikkeld vanuit de behoefte van mensen die graag aktief bezig zijn. Deze Yoga is een prachtige aanvulling voor (duur)sporters die graag aan het onderhoud van hun lichaam werken.
Verwacht een pittige les. Met aanpassingen maak ik deze les voor iedereen toegankelijk maken.
Met bewustzijn van jouw lichaam kan je je algemeen welzijn vergroten

Waar bestaat een Yoga Core Power les uit?

Mijn lessen bestaan uit een warming up gedeelte gevolgd door versterkende oefeningen voor buikspieren, schouders en rug.
De les sluit ik af met strekkingen voor heupen, benen en schouders en uiteraard een (korte) eindontspanning.

Wat te doen bij blessures?

Blessures altijd melden voor de les. Laat mij ook weten wat de diagnose is zodat ik gericht kan aanpassen en eventueel oefeningen doen die het herstel bevorderen.
Power-yoga

Wat vinden anderen van Yoga Core Power?

Gisteren bij Jaap de Core Power les gedaan. Kan ik aanbevelen. Heerlijk gewerkt aan buik, heupen, billen en schouders. Stevig maar doordat het niet een flow is zoals Vinyasa of Power yoga kun je het op je eigen niveau doen. En veel aandacht voor goede uitvoering om blessures te ontzien of voorkomen. Ik zou zeggen lekker proberen!

Tarieven

Voor informatie over lestijden, proeflessen en abonnementen verwijs ik naar mijn website.